Ennakko: Kokoelman preseason - Kesä ja kärpäset

18.07.2018

Ennakko

Kokoelma on valmistautunut tulevaan kauteen 2018-2019 harjoittelemalla koko kesän kovaa. Hiki on virrannut Kokoelman ison kentän treenivuorolla Killerillä sekä kentällä että saunan puolella. Ennen tätä kauden lopun ja lyhyen loman jälkeen Kokoelman soturit ovat hoitaneet itsensä pelikuntoon omatoimisella harjoituskaudella. 

Joukkueen GM Parviaisen mukaan joukkue on suurimmilta osin keskittynyt (yli)painon hallintaan erittäin proteiinipitoisella ruokavaliolla sekä huolehtinut nestetankkauksesta niin hyvin, että sen vaikutukset on huomattu myös seuraavana aamuna. "No pain, no gain!" totesi GM Parviainen Kokoelman rankasta treeniohjelmasta.

"No pain, no gain!" - GM Parviainen

Tänään kokoelma kohtaa preseasonin kolmannessa treenipelissä O2:n uuden miesten kolmosjoukkueen. Aiemmissa treenipeleissä Kokoelma teki selvää saman seuran A-junioreista kahteen otteeseen. Ottelut olivat hyvätempoisia ja tunnepuolella meinasikin läikkyä etenkin toisessa kamppailussa. Kokoelman viilipytty Joni Lehtonenkin kävi kuumempana kuin Palomäen grilli koko kesänä. Tänään vastassa olevasta vastustajasta Kokoelman valmennusjohto tietää yhtä paljon kuin kvanttifysiikasta, joten vastustajan analysointi jää tähän.

Kokoelman kokoonpano illan koitokseen

Kokoelma lähtee otteluun täydellä kokoonpanolla. Mukana on Kokoelman uudet vahvistukset. Hyökkäyksessä kannattaa huomio kiinnittää Antti Hämäläiseen ja Miika Meijaseen. Nämä veijjarit tuovat Kokoelman peliin uutta intoa ja vauhtia Antin viedessä vastustajia pizza-kebulle oikean laiturin paikalla ja Miikan kokeillessa tällä kertaa pakin roolia. Myös muutamassa aiemmassa harjoituspelissä erittäin miehekkäästi esiintynyt Pirita "Kronwall" Kapanen tarjoilee varomattomille vastustajille vastapalloja niin, että ryske käy kuin hakkuutyömaalla.


H1 N.Virenius - M.Virenius - Palomäki

H2 Kauppinen - Krogerus - Hämäläinen

H3 Lehtonen - Sutinen - Seppälä


P1 Varjoluoto - Heimonen 

P2 Hakkarainen - Kapanen

P3 Meijanen - Partanen


MV Parviainen