Henu Megazonen kuningas

26.12.2019
Aki, Juho, Ana, Armi, Niko, Hakkis, Varjo, Osku, Miika ja Henu
Aki, Juho, Ana, Armi, Niko, Hakkis, Varjo, Osku, Miika ja Henu

Kokoelman pikkujoulujen avaus Megazonessa

Pelaajia saatiin kymmenen raavittua kasaan lämmittelemään Megazoneen ennen tulevaa saunailtaa muutemalla lisävahvistuksella. Kolme matsia ehdittiin tikkaamaan tunnin pelisession aikana. Ensin mentiin kolmen joukkueen pelissä, missä Henun, Hakkiksen ja Varjon tähdittämä punainen joukkue otti kohtuu selkeän voiton sinisestä ja vihreästä. Henu kokeneena Jyväskylän Megazonen kehäkettuna nappasi eniten pisteitä.

Ensimmäinen nopee 10min matsi mentiin kolmella juokkueella. Toiseen otteluun vaihdettiin kahteen tiimiin ja lähdettiin sotimaan. Pirita nilkkavaivaisena katteli pistetaulukkoa kentän ulkopuolella ja sanoi että heti alko pisteitä ropisemaan siniselle joukkueelle, kun saatiin vihreän tukikohta tuhottua. Onni jäi sinisen osalta lyhyeksi kun Hakkis rakensi oman bunkkerinsa vihreään baseen ja alkoi puolustamaan sitä kuin Kokoelman maalia säbäkentällä. Sinne ei niin vaan päässytkään ja pisteet kääntyivät lopussa niukasti sitten Henun tähdittämällä vihreille.

Varjolla oli tapoissa saman verran, kuin Terminator-Sutisella, mutta baset jäi Varjolta tuhoamatta niin armottomasti rokottivat pistesaldoa.

Niko tuulettaa kolmannen pelin voittoa
Niko tuulettaa kolmannen pelin voittoa
Samuli "varjo" Varjoluoto

Puolustaja

"ihmettelin miksi miten helvetissä Henu voi voittaa mut 2000 pisteellä"

Petri "hakkis" Hakkarainen

Puolustaja

"aattelin eka että eihän tuolla kun vaan oteta pari kävelyaskelta, mut aivan jäätävä soijja"

Täysi latinkin viimeiseen

Viimeiseen matsiin laitettiin joukkueet uusiksi ja sinisten joukkue otti teemaksi Sutisen kaadon ja siinä onnistuttiin. Henulla taisi jo vähän selkänikamat natista joukkueen reppuselässä kannosta, kun valahti viimeiseen peliin top kolmosen ulkopuolelle. Hakkis, Aki, Juho, Niko ja Ana punoivat taktiikat kuntoon ja voittivat reiluhkosti vihreät.

Näistä peleistä on ilo lähteä jälkipeleihin saunan löylyihin!