Injury list update

07.11.2020

Kokoelman kassarit telakalla

Viikonlopun lehdistötilaisuudessa paljastui todella ikäviä uutisia joukkueelle. Kokoelman GM Parviainen ilmoitti siirtäneensä kummatkin maalivahdit long term injury listille.

Parviainen totesi tilaisuudessa myös tilanteen olevan hallussa joukkueen sisällä. Luulisi että tämän tasoisessa joukkueessa oltaisiin täysin pulassa, mutta maalivahtiosastolla löytyy leveyttä. Sutinen ottaa ykkösmoken nutun niskaansa ja nauttii täysin joukkueen luottamusta. 

Kokoelman pakkitähti Ville Pekkala siirretty pelaavan kokoonpanon ulkopuolelle. Villellä myös lower body injury, mutta onneksi status week-to-week.

Tuomas Jakonen

Siirretty long term injury listille alaraajavamman takia. Parviainen vakuutti lehdistölle, että tilanteeseen ei liity liukastumista tai muuta dramatiikkaa. Loukki tapahtunut salibandyn oheisharjoittelussa. 

Jakonen on statuksella mont-to-month.

Niko Parviainen

Surullista mutta totta, GM joutuu siirtämään itsensä myös long term IR alaraajavamman vuoksi. Viime kauden pilannut vamma pääsi oheisharjoittelussa uusiutumaan ja Parviainen on myös statuksella month-to-month.