Ison kirkon pojat matkustaa Viitasaarelle

09.11.2018

Lähtökohdat

Kokoelman karavaani starttaa kohti pohjoista, kun joukkue lähtee mittelemään tärkeistä pisteistä kohti maan tunnetuimman sahurin kotikontuja, Keski-Suomen Nevadaan, Viitasaarelle. Vastaan asettuvat ensimmäisessä turnauksessa kohdatut Kuukan tykkimiehet ja Laukaan run... kunkut. Ensimmäisessä kamppailussa Kokoelma voitti Kuukka Gunnersin 1-4 ja Laukaan 7-4.

Kokoelma lähtee kamppailuihin ilman lohko 22:n kovinta ykköstykkiä ja pörssikärkeä Niklas Vireniusta. Poissaolon syynä ei liene kuitenkaan pelaajakaupat, koska SB Fiilikseltä saatujen tietojen mukaan Vireniuksen buyout-pykälä sisältää "pizzakebun", kassillisen palloja, Seppälälle uudet kädet ja c-sarjan mersun. Joka tapauksessa saappaat kokoa 61 ovat täytettävänä muilla Kokoelman hyökkääjillä. Tulosta on tultava, jotta pitkällä kotimatkalla on mukavampi nauttia palautusjuomaa neljä pistettä persetaskussa ja kärkipaikalla majaillen.

"Tossa ois Niken ruutu! Kuka ottaa roolia ja ratkoo pelit?"
"Tossa ois Niken ruutu! Kuka ottaa roolia ja ratkoo pelit?"


Kokoelma lähtee turnaukseen täydellä rosterilla ja tulee vyöryttämään peliä kolmella hyökkäysketjulla ja kolmella puolustusparilla. Maalissa nähdään veijjarit Jakonen & Parviainen.

Kokoonpano

H 2 Joni Lehtonen
H 5 Mikko Virenius
H 8 Antti Hämäläinen
H 10 Mikko Seppälä
H 13 Henri Sutinen "C"
H 87 Petri Palomäki
H 91 Jukka Kauppinen
H 86 Tatu Viitikko

P 6 Samuli Partanen
P 18 Pirita Kapanen 
P 19 Petri Hakkarainen
P 24 Miika Meijanen 
P 65 Samuli Varjoluoto
P 85 Toni Heimonen

27 Tuomas Jakonen MV 
54 Niko Parviainen MV

Ottelut

Kokoelma vs Kuukka Gunners klo 14 @Viitasaari Areena
Kokoelma vs Laukaa Kings klo 16 @Viitasaari Areena