Jälkilöylyt #10 - Maalivahtien juhlaa

28.11.2018

Kokoelma - Kings 0-1

Pienten marginaalien ottelu missä oli vastassa kaksi hyvin puolustavaa joukkuetta varustettuina erinomaisilla maalivahdeilla. Kings oli piirun verran parempi päästämättä maalia heidän maalivahtinsa ansiosta. Kokoelman maalissa Tuomas Jakonen oli kanssa ilmiliekeissä ja ansaitsi Kokoelman veeämmän mikä jaetaan parhaalle pelaajalle.

Kummankin joukkueen päivän toinen ottelu

Ensimmäinen erä oli kummankin joukkueen osalta hyvin varovaista ja hiukan ehkä väsynyttäkin pelaamista. Kummatkin joukkueet saivat vetoja kohti maalia, mutta ne eivät tulleet paraatipaikoilta ja kummatkin maalivahdit hoitivat hommansa. Ensimmäisen erän loppupuolella Kokoelman päässä tulee vaarallinen harhasyöttö, mistä Kuninkaat pääsevät palloriistoon ja viimeistelevät pallon etukulmasta sisään ohi Jakosen. Ensimmäisessä erässä Kokoelman penkillä koettiinkin kauhun hetkiä, kun Kingsin pelaaja astui Jakosen nilkan päälle, mutta tästä onneksi selvittiin kylmäpussilla ja Jakonen pystyi jatkamaan ottelun loppuun asti.

Tiukkaa puolustamista

Peli jatkui toisessa erässä samanlaisena kuin ensimmäisessä erässä. Kummatkin joukkueet hyökkäsivät aktiivisesti, mutta pysähtyivät aina puolustukseen. Ne vedot mitkä hyökkäävä joukkue sai maalille asti, niin kummatkin maalivahdit napsivat kuin vadelmia pensaasta. Kolmannessa erässä Kokoelma alkoi saamaan pientä otetta pelistä ja sai luotua pari hyvää maalipaikka Kingsin maalille, mutta maalivahti oli kuin muuri tällä kertaa eikä hänen taakseen saatu yhtään palloa. Kokoelman GM kävi pelin jälkeen jututtamassa Kingsin hymyilevää maalivahtia, seuraava kommentti jäi mieleen "oon alottanu nää maalivahdin hommat 2004 vuodesta ja tää oli eka nollapeli". Varmasti maistui mokelle ja joukkueelle muutenkin sarjan kärkikamppailun pisteet. Onnittelut Kingsille voitosta. Kokoelman pelit jatkuvat 9.12. liikuntakeskus Buugissa.