Jälkilöylyt #13 - Nelosdivari iskee

30.10.2019

Kokoelman uusi kausi 4-divisioonassa on lähtenyt käyntiin, kuin dieselauto pakkasella. Viime kaudella nousukarsintojen kautta tapahtunut hyppy porrasta ylempään sarjaan on ollut haasteellinen. Takana on kaksi turnausta, neljä peliä ja kauden avausvoitto odotuttaa edelleen itseään.

Neljän ensimmäisen pelin tarinat muistuttavat toisiaan. Kaksi turpasaunaa ja kaksi riipaisevan lähelle jäänyttä kirikamppailua yhden maalin tappioilla.

Buugilla 6.10.2019 käydyistä kauden avauspeleistä Samson Mulletsia ja Kuukka Gunnersia vastaan voit katsoa videokoosteet alla olevista linkeistä.

Otteluraportit 26.10.2019


#3: Kokoelma vs. O2-Jyväskylä II, 3-10

O2:sta vastaan oltiin pelattu toissa kaudella vitosdivarissa ja silloin kolmesta kohtaamisesta yksi päättyi Kokoelman voittoon. Liika historian tutkiminen ei tässä tapauksessa auttanut, kun pelin puolivälissä taululla oli tylyt 0-6 lukemat ja Kokoelman kunnostautuminen pöytäkirjoissa oli luettavissa vain jäähyosiosta, kun Veltsu, Miika ja Osku kävivät jokainen vuorollaan istumassa kaksiminuuttisen mailaan lyönnistä.

Kokoelma oli tässä kamppailussa täysin vastaantulija, eikä lopputulos 3-10 jättänyt selittelyille sijaa. Päivän toiseen peliin pystyisi vain ja ainoastaan parantamaan. Kokoelman maalit tässä pelissä iskivät Hakkis, Are ja Antti. Edellisessä pelissä punaisen kortin oman mailan rikkomisesta napannut Miika palasi kentälle joukkueen tehokkaimpana 0+2 saldollaan.


#4: Kokoelma vs. Urho, 6-7

Iltapäiväpeliin Suolahden Urhoa vastaan Kokoelma lähti tavoittelemaan kauden avausvoittoa. Ensimmäisestä erästä muodostui kuitenkin täydellinen katastrofi. Edellisen pelin turpasauna näkyi pelaajien otteissa, eikä pallo tuntunut pysyvän ollenkaan hallussa. Peliin lähdettiin liian varovaisesti peläten energioiden tuhlausta, kun jouduttiin painamaan vajaamiehityksellä. Ensimmäiselle erätauolle mentäessä Urho oli takonut taululle 5-0 lukemat.

Polvivammasta toipuva GM Parviainen oli tähän turnaukseen siirtynyt kokonaan valmentajaosastolle ja hän piti tauolla joukkueelle pienen herättelypuheen, jonka avustuksella kaksi viimeistä erää kentällä nähtiinkin piristynyt joukkue. Kokoelma vei toisen ja kolmannen erän molemmat nimiinsä lukemin 3-1, mutta se ei aivan riittänyt vaan pisteet matkasivat Suolahteen loppulukemien ollessa 6-7 Urholle. Kokoelman tehokkaimpana pelaajana kentällä pyörähteli Petri "Hakkis" Hakkarainen 1+2 tehoillaan. Joukkueen muista maaleista vastasivat Antti, Veltsu, Miika, Are ja Pirre, joka on nyt tehnyt maalin sekä miesten vitos-, että nelosdivarissa.

Seuraava mahdollisuus voittotilin avaamiseen koittaa 17.11.2019 Uuraisilla, kun Kokoelmaa vastaan astelee klo 14 alkavassa pelissä Riemu ja klo 16 Happee III.


#1: Kokoelma vs. Samson Mullets, 3-4


#2: Kokoelma vs. Kuukka Gunners, 4-11


Tilastot neljän ottelun jälkeen: