Jälkilöylyt #4 - Pre-season starttasi

24.07.2018

Kokoelmajkl - O2M3 9-5

Sininutut palasivat sorvin ääreen kesälaitumilta. Otteluennakossa mainittu kesäravinto/nesteytys olivat selvästi tehneet tehtävänsä. Ottelun alku oli niin jäätävä! Neljä ensimmäistä vetoa riman kautta sisään. O2-mokea ei käynyt kateeksi siinä ilotulituksessa. 

Kokoelma latoi taulullu heti tylyt lukemat ottelun alussa. Tahti onneksi hieman rauhoittui, että takkien vetskarit pysyivät kiinni. O2 iski riparista vartin pelin jälkeen taululle avausmaalinsa.


Grilliin lisää lämpöä

Vaikka tahti hiipuikin siitä, että maaleja oli samanverran kuin vetoja maalia kohti, niin peli rullasi sininutuilta tappavaan tahtiin. Palomäki näytti vähän "kesäreeneissä" parannettua hand-eyetä pistämällä ilmasta pallon tyhjään maaliin pienemmän Vireniuksen esityöstä. Varjoluoto näytti myös omia kikkakolmosia höpöttäen spinaroundilla ampparipaitoja nippuun ja sen jälkeen tarjosi Jugille karkin lapaan takatolpalle.


Kokoelman tehomiehet

Parin kaapin miehiä oli Henu ja Jugi. Kokoelman Stamkkosina tunnettu Jugi painoi kummatkin maalinsa omalta spotiltaan. Toinen oli Varjoluodon tarjoilema karkki ja toinen oli väkevä nousu maalille ja pallo takayläseen. 

Kummatkin Vireniukset ja Toni saalistivat tehot 1+1. Muita kahden pisteen ukkoja olivat Seppälä ja Varjoluoto. 

Kausi saatiin hyvin käyntiin ja pelättyä ylikuntoa ei näkynyt kenelläkään.