Jälkilöylyt #7 - Ampparit surisee

18.11.2018

Maalivahtien juhla!

Kokoelman päivän ensimmäinen peli Uuraisten koulukeskuksella ja vastaan asettuu ampparipaidat. Kokoelma lähti peliin sarjan piikkipaikalta ja pienenä ennakkosuosikkina. Pelin alku olikin sitten ihan toisenlainen, kun O2 laittoi ensimmäisen vetonsa tolpan kautta Kokoelman maaliin. Joskus nämä urheilutietäjät sanovat että tulee kylmä suihku, jos ei valmistauduta kunnolla niin tämä taisi olla juuri se. Peli siirtyikin sitten koko ajan enemmän ja enemmän Kokoelman haltuun. Pallo olikin loppupelin 80% sinipaitojen hallussa. Ampparipaidat puolusti todella kurinalaisesti ja iski vastahyökkäyksistä sitten kohti Parviaisen vartioimaa maalia.

Ketsuppipullo auki

Kokoelma painoi koko ajan entistä enemmän kohti oranssipaitojen maalia, mutta oli suurissa vaikeuksissa saada vetoja maalivahdille asti. Täytyy kyllä antaa tunnustun O2 puolustukselle ja maalivahdille hyvästä suorituksesta. Toisessa erässä Niklas Virenius sanotaan nyt vaikka että sijoitti pallon parin pompun kautta ylivoimalla vastustajan maaliin. Veto pomppasi pakista ja ehti kaksi kertaa pompata lattiassa ennenkuin lirui maalivahdin taakse. 

Kohti kolmatta erää

Hyökkäysinto meinasi käydä kalliiksi pariin otteeseen sinipaidoille, kun 2v1 -hyökkäyksi tuli usempi omaan päätyyn. Tolppa pelasti takaiskulta ja Parviainen hoiti loput puolustuksen avustuksella. Kolmannessa erässä Kokoelma sai luotua kaksi tuhannentaalanpaikkaa, mutta ei vaan saanut palloa laitettua verkkoon. Antti Hämäläisen sanoin "tästä paikasta vois luulla jo että sais sisään". Alla oleva kuva kertokoon enemmän. 

Kokoelma - O2 1-1

Pelin tulos kuvasti aika hyvin myös pelin tapahtumia, kun kummatkin joukkueet saivat vain yhden kaapin maalattua. Erityismaininnat ansaitsee kummankin joukkueen puolustukset. Yksi maali omiin, niin saa pakkikalustot olla tyytyväisiä. Parhaana Kokoelmasta palkittiin maalivahti Parviainen.