Jälkilöylyt #8 - OleeOleeeOlee

28.11.2018

Kokoelma - ViitVi 9-1

Päivän toinen peli oli kyseessä molemmille joukkueille, joten odotettavissa oli yksinkertaisten miesten väsynyttä vääntöä. Kokoelma lähti otteluun kumminkin selvästi ennakkosuosikin asemassa aikaisempien esityksien perusteella ja sarjataulukkokin vain tuki tätä väitöstä ViitVin ollessa viimeisten joukossa ja Kokoelma porskutti kärjessä. 

Salama-alku

Nähtiin varmaan historian nopein maali, ainakin Kokoelman historian nopein avausmaali. Kellossa oli 3s kun Niklas tuuletteli jo pelin ensimmäistä maalia. Nikke voitti aloituksen suunnitellusti eteenpäin ja tarjoili vastaan tulevalle ViitVin pakille pizzakebun kun pisti pallon hänen puikoista. Tämän jälkeen oli enään maalivahti vain edessä ja lopputulos on jo melkein varma. Kokoelma siis 1-0 johtoon. 

Tahmeaa tahmeaa

ViitVi tuli vapaalyönnistä ensimmäisessä erässä 1-1 tasoihin kun vaparin puolustuksen kanssa oli vähän sekaannusta. Peli pyöri pääosin ViitVin päädyssä ViitVin saadessa kumminkin muuteman vastahyökkäyspaikan Kokoelman maalille. Toisessa erässä nähtiinkin Kokoelman kauden upein omiin joukseminen Mikko Seppälältä. Puolesta kentästä jäätävällä jalalla kohti omaa maalia kun 2v1 hyökkäys oli syntymässä. ViitVin kaveri on aivan yksin takatolpilta puttaamassa palloa sisään, mutta Seppälä kauhaisee yhdellä kädellä syötön poikki ja pelastaa varman maalin.

Ketsuppipullo auki!

Jukka "jugi" Kauppinen ruuvasi toisen erän loppuhetkillä korkkia jo hieman auki lapioimalla maalin edestä pallon takakulmaan kapteeni Sutisen syötöstä. Kolmannen erän ensimmäisessä vaihdossa Tatu Viitikko nousee pakin paikalta hyökkäykseen mukaan ja tinttaa ranteella pallon yläkulmaan ja korkki poksahtaa oikein auki pullosta. Parviainen maalissa saalistaa syöttöpisteen maaliin, kun Tatu nappasi itsellensä torjunnasta pallon. Kolmas erä olikin sitten yhtä maalijuhlaa Kokoelman puolelta. ViitVi siirtyi sinne kuivausrummun sisään ja putosi täysin sinipaitojen kyydistä. Alla Kokoelman pelaajien tehot ja plussat. Parhaan pelaajan palkinnon sai Niklas hattutempullaan.

Nikke 3+0 +2
Henu 2+1 +4
Seppälä 1+1 +2
Läppi 1+1 +2
Tatu 1+1 +4
Jugi 1+0 +4
Antti 0+1 +4
Mikko V 0+1 +1

Niko nappasi maalissa 15 torjuntaa.