Jälkilöylyt #9 - Turpaan tulee

28.11.2018

Kokoelma - Gunners 3-6

Peli lähti loistavasti käyntiin Kokoelmalta. Hakkis oli pakissa hirveissä liekeissä ja teki kentällä mitä tahtoi pallon kanssa. Hoiti oman pään hommansa ja tarjoili kaksi karkki Kokoelman hyökkääjille mistä oli ilo pistää pallo maaliin. Sitten siirryttiinkin itse sinne kuivausrumpuun.

Kaikki onnistuu

Ensimmäisessä erässä kaikki onnistui Kokoelman pojilta. Puolustus oli kovalla tasolla ja hyökkäyspeli oli raikasta ja maukkaan näköistä. Hakkis tarjoili avausmaaliin Kismetin Petelle keskelle ja Pete painoi painavalla ranteella pallon Gunnerssin maaliin. 

Kokoelman toiseen maaliin upean esityön teki toiseen kertaan Hakkis tarjoten Suffelin tällä kertaa Henulle takatolpille ja peli 2-0. Toiseen erään lähdettiin juuri näistä lukemista ja samantien toisen erän alkuun Antti Hämäläinen viimeistelee Jugin esityöstä Kokoelman kolmannen maalin. Tässä vaiheessa kaikki näytti vielä hyvältä. 

Pakka leviää

Gunners tulee mukaan Kokoelman kolmannen maalin jälkeen. Pallon menetys omassa päädyssä Gunnerssin hyvän karvauksen takia ja sitten syöttö keskelle ---> pallo maaliin. Kuivausrumpu oli tämän osuman jälkeen ihan maksimi lämpötilallakin kun Gunners painoi päälle. Tähän yhtälöön kun vielä lisää se että tulikuuma Hakkis otti 2+2+10min jäähyn toisessa erässä, niin mitään hyvää ei ollut odetattavissa. Puolustuksen "liideri" pois koko toiseksi eräksi ja siihen pari muutakin Kokoelman kakkosta, niin Gunnerssin oli ilo latoa palloa maaliin ylivoimalla. Parviainen teki Kokoelman maalilla minkä pystyi ja joutui pari kertaa hieromaan tolppiakin kun ne pelastivat takaosumilta. Gunners nousi tasoihin toisessa erässä ja kolmanteen lähdettiin siis tasalukemista. Erästä kertoo paljon vetojen määrät maalia kohti. Kokoelma 2 ja Gunners latoi 23 vetoa kohti Parviaista.

Huonoa tuuria Kokoelmalla, kun omista menee
Huonoa tuuria Kokoelmalla, kun omista menee

Kylmä suihku heti kolmannen alkuun

Kolmanteen erään Kokoelma lähti hakemaan selvää tason nostoa, mutta kuinkas muutenkaan kun heti alkuun kolisee omissa. Viattoman näköinen vapari laidasta lähti menemään metrin ohi Kokoelman maalista, mutta ikävästi osuu Miikaa pakaraan ja muuttaa siitä suntaa juuri ennen maalia ja peli 3-4 Gunnerssille. Tästä ei enään sinipaidat nousseet vaan Gunners viimeisteli yhden maalin 5min myöhemmin alivoimalla. Siihen kun vielä Hakkis nappasi toisen kympin itselleen ja sitä kautta aikaisen suihkun, niin peli oli taputeltu.

Hakkiksen toinen kymppi
Hakkiksen toinen kymppi

Lopputulos oli 3-6 Gunnersille

Pelistä jäi paljon opittavaa ja tulos jopa hiukan maarittelee Kokoelman suorittamista. Lukemat olisivat voineet olla paljon rumemmatkin jos muutema tolppa olisi mennyt sisään ja Gunnerssin viimeistely olisi ollut asteen parempaa. Vedot maalia kohti olivat lopulta murskaavat 9-38 Gunnerssille. Kokoelman onnistujiin voidaan luetella parhaan pelaajan palkinnon saanut maalivahti Niko, Hakkiksen ekä erä, kakkoskenttä kokonaisuudessaan, Henu 1+0 +2, Jugi 0+1 +2 ja Antti 1+0 +2.