Jälkilöylyt #11 - Pommakki maistuu

12.12.2018

Kokoelma - Pommak X  8-3

Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen tähän kauteen saatiin vasta joulukuussa. Kokoelman pojjaat pääsi irti "kotiluolassaan" Buugin liikuntakeskuksessa, missä joukkue harjoittelee kauden ajan. Peli oli ennakkoon Kokoelmalle vaikeaan aikaan klo 10.00 aamulla.

Nää aamupelit on ihan perseestä
-Samuli "varjo" Varjoluoto

Ennen peliä kopissa näytti kumminkin siltä, että joukkueen jokainen pelaaja olisi pystynyt jopa ajamaan autolla pelipaikoille, mikä ei ole aina ollut mahdollista tähän kellon aikaan. Varjolla on ainakin suuria vaikeuksia saada itsensä valmiiksi aamupeleihin, kun ei aamiainenkaan maistu vielä tuohon aikaan. Onneksi tämä ei näkynyt ollenkaan kentällä vaan varjo hoiti oman ruutunsa mallikkaasti Tatu Viitikon pakkiparina. Tatukin tuntui olevan innoissaan pakkiparistaan kun luoskeli Kokoelman Whatsuppia edellisenä päivänä.

Onneks on Varjo pakkiparina <3
-Tatu Viitikko

Jukka "jugi" Kauppinen saapuu peleille
Jukka "jugi" Kauppinen saapuu peleille

Keltasen paidat niskaan ja pelaamaan

Jukkakin on tyytyväinen, kun Kokoelma veti keltaiset peliasut päälle ja marssi kentälle. Jugin tavoitteena on vielä saada joukkueen johtoporras suostuteltua pelaamaan sinikeltaisilla tällä kaudella.

Keltasilla tulee aina hyvä peli, nukunkin nää päällä
-Jugi

Kokoelma saa hyvän alun ottelulle, kun Seppälä "sijoittaa" tarkalla syötöllä pallon takakulmaan maalivahdin jalan kautta ajassa 4:59 Syötön maaliin saalisti Varjo.

Kylmää vettä niskaan

Seppälän avausmaalista minuutti, niin pallo onkin sitten Kokoelman maalissa harmittomasta kulmavaparista. Pommakin Matti Väisänen laukoi tarkan vedon takayläseen ajassa 5:23 kun Kokoelman pelaaja ei saanut blokattua vetoa. 

Niko, oliko hyvä kynttilämaski?
-Niklas "nikke" Virenius Kokoelman maalivahti Niko Parviaiselle

Peli oli ihan täysin Kokoelman hallintaa pallonhallinnan ollessa varmaan 80% Kokoelmalle. Nikke laittoi Kokoelman toisen maalin Mikko Vireniuksen syötöstä. Mikolla on ollut vähän tahmea alkukausi pisteiden valossa vaikka oman kentän sentteri on latonut pisteitä roimasti. Tämä peli onneksi avasi sitten Mikon ketsuppipullon hänen tehtaillessa 2+2. Ensimmäiselle erätauolle lähdettiin siis Kokoelman johtaessa 2-1.

Pommakkipullo auki

Toiseen erään Kokoelma sai myös salama-alun kun Mikko "kroge" Krogerus katkaisi Pommakin pakin karmivan avauksen keskustaan ja sijoittu ranteella pallon yläkulmaan. Seuraavassa vaihdossa soikin sitten taas omissa Pommakin vastahyökkäyksestä kun pallo pomppasi takamiehenä vapaana olleelle Konsta Kalliolle, kuka laukoi pullon korkuisen vedon takakulmaan. 

Tästä maalista sisuuntunut keltanuttulauma laittoi toisen vaihteen silmään ja meni ottelussa menojaan. Vireniukset ottivat joukkueen reppuselkäänsä ja painoivat maaleja maalien perää tehden yhteensä pisteet 5+5, Niklaksen tehden 3+3. Kokoelman veeämmän sai Mikko Virenius hyvällä suorituksellaan. Kokoelman kakkoskentällä oli pelissä monta hyvää maalintekopaikkaa, mutta ei vain mennyt sisään mistään. Pientä epätoivoa oli jopa havaittavissa Jugi-Henu-Antti kentältä.

Ollaan pelattu joku 9 erää putkeen nollanollaa
-Antti Hämäläinen

Kokoelman tehomiehet:
Nikke 3+3
Mikko V 2+2
Seppälä 1+0
Kroge 1+0
Pete 1+0
Tatu 0+1
Varjo 0+1