Jälkilöylyt : Kokoelmajkl-Fiilis 

02.11.2017

Kokoelmalle avaustappio tiukan taiston jälkeen


Peli pelattiin Buugi liikuntakeskuksen säbäpyhätössä lauantaina 21.10. Lähtökohta otteluun oli kutkuttava, kun kyseessä oli lohkomme kärkikamppailu. Peli lähtikin odotettavasti vauhdikkaasti liikkeelle ja kummallakin joukkueella oli tekopaikkansa. Ensimmäisenä pallo pisti maaliin Kokoelman Joni Lehtonen (1) upealla ranarilla takakulmaan ajassa 5:17. Passin siitä napautti itselleen Samuli Partanen (1).

Hiipikö sitten jopa hiukan hyvänolon tunne Kokoelman paitojen alle vai mitä tapahtuin, kun Fiilis nousi ensin tasoihin Akseli Saukkolan maalilla (8:36), minkä voi laittaa myös Kokoelman maalivahti Niko Parviaisen piikkiin, kun ei saanut helppoa pomppupalloa kiinni. Upean yksilösuorituksen ansioista Fiilis painoi vielä ensimmäiseen erään 1-2 johtomaalin ajassa 11:53 Jaakko Puuronen (Aate Tuomaala).

Toiseen erään Kokoelma tulikin hirveällä raivolla ja sen ansioista koko erä olikin täysin Kokoelman. Sutinen (2) näytti osaamistaan hand-eye maalillaan 16:19 (Seppälä (2)). Videolta voitte ihailla tämän taiturin silmiä hivelevää osumaa. Kokoelman jatkaa toisen erän dominointia ja se siirtyy myös tulostaululle, kun 27:07 Petri "ryde" Palomäki (1) (Seppälä (3)) käy tuuppaamassa marjat maalinedestä sisään mitenkäs muuten kuin rystyllä. Joukkueemme pelaajat usein pelin jälkeen puhuvat että Petrin laukoessa vastustajat huutavat "pitäkää pelkkä rysty kiinni".

Petrin maalin jälkeen heti seuraavassa vaihdossa kenties jopa uusi tutkaparimma käy viihdyttämässä katsojia nätillä kuviolla. Mikko Virenius blokkaa hienosti vedon omassa päädyssä ja siitä Lehtonen ja Seppälä 2v1-hyökkäykseen. Lopputulosta tästä kutsutaan silmäkarkiksi kun 27:17 Lehtonen (1) (Seppälä (4)) saa laittaa pallon takatolpilta tyhjiin.

Kolmanteen erään lähdettiin tilanteesta Kokoelman kahden maalin johdossa. Osat menivätkin toisinpäin tähän erään, Fiilis painosti koko erän ja Kokoelman jalat alkoivat hiukan loppua. Fiilis painoi pallon maaliin neljä kertaa kolmanteen erään ja lopputulokseksi tuli Fiiliksen 4-6 voitto.

Kokoelma kohtaa fiiliksen uudestaan heti seuraavassa pelissä 11.11. Buugissa.