Nousukarsintaennakko 6.4.2019 - Kausi kulminoituu kolmeen koitokseen

05.04.2019

Runkosarja 2018-2019 on Kokoelman osalta saatettu päätökseen, kun Kokoelma kairasi kaksi voittoa runkosarjan päätösturnauksesta samanlaisella itseluottamuksella kuin kevätjäille henkeään uhmaten puskeva pilkkimies. Kokoelma laittoi linkousohjelman päälle ja nakkasi Pommakin ja Lupon sellaiseen pesukoneeseen, etteivät vastustajat todellakaan selvinneet ehjinnahoin Pommakin kaatuessa 8-1 ja Lupon 9-1. 

Kahdella voitolla Kokoelma päätyi lohkon kolmanneksi, Laukaa Kingsiä pisteen perässä. Toisessa lohkossa Samson Mullets päätyi samaan pistemäärään. Kokoelma kuitenkin ryöväsi parhaan lohkokolmosen paikan maalierolla ja sen turvin paikan nousukarsintaan. Huomenna alkavassa nousukarsintaspektaakkelissa vastaan asettuu SB Fiilis, Laukaa Kings ja Suolahden Urho.

Klo 12 Laukaa Kings vs. Kokoelma (liveseurantaan tästä)

Kokoelma vs Laukaan kunkut. Varjamo vs poissaoleva Niklas Virenius. Nollapeli-Arjovuo vs kumivieteri Valtteri Lehto. Neljäs ja viimeinen näytös. 

Klo 12 alkavassa trillerissä on suorastaan niin herkulliset lähtökohdat, että huolimattomampi kaveri saattaisi nielaista vahingossa kielensä odottaessaan tätä herkkupalaa. Kauden kohtaamiset Kokoelmalle 2-1. Tämä ottelu antaa suunnan huomiselle päivälle ja voitto avaisi avaimet nousuun, kun taas tappio maistuisi päivän pannussa seisseelle kylmälle kahville ja laittaisi Kokoelman kiipeämään entistä jyrkempää ylämäkeä.

Klo 15 Kokoelma vs. SB Fiilis (liveseurantaan tästä)

SB Fiilis aiheutti viime kaudella harmaita hiuksia Kokoelmalle kun Fiilis nappasi voiton kaikissa kolmessa pelissä. Pelit muistetaan Kokoelman puolelta karmaisevista housuun paskomisista; kahdessa ottelussa johtoasema menetettiin viimeisessä erässä liialliseen mailan puristukseen ja vastustajan painaessa painekattilan kantta tiukemmalle. Revanssia viime kauden pettymyksille lähdetään hakemaan innokkaasti ja hyvässä hengessä, sillä onhan Fiiliksen pelaajia nähty myös pelaamassa (vakoilemassa) Kokoelman reenivuorolla.

Pystyykö Kokoelma vihdoin kaatamaan Fiiliksen?
Pystyykö Kokoelma vihdoin kaatamaan Fiiliksen?

Klo 17 Kokoelma vs. Urho (liveseurantaan tästä)

Suolahden Urho. Ilmeisen kova haaste joukkueen pelatessa nelosdivarissa, vaikka karsivatkin säilymisestä. Taakse jäi kuitenkin esim. Kokoelman kanssa viime kaudella tiukkoja pelejä pelannut SC Luppo. Joukkueesta toimituksella on yhtä paljon tietoa kuin Seppälän viikonloppusuunnitelmista, kun mies ei ole kokoonpanossa. Jäädään jännäämään sopiiko Suolahden Urhojen traktorit Palokan koulukeskuksen parkkiin ja miten Kokoelma mittaa tasoaan ylempää divaria vasten. 

Tyssääkö Urhojen matka kun Kokoelma lyö kapuloita traktorien rattaisiin?
Tyssääkö Urhojen matka kun Kokoelma lyö kapuloita traktorien rattaisiin?