Otteluennakko - 10.3.2018 "SSDD"

09.03.2018

Kokoelman taival jatkuu kauden toiseksi viimeisellä turnauksella Vaajakoskella. jossa KokoelmaJKL kohtaa edelliskerralta tutut vastustajat, O2-Jyväskylä II:sen ja FCCP:n. Edellisellä kerralla Kokoelma skalpeerasi itselleen toisen kovan päänahan tälle kaudelle voittamalla tiukassa väännössä ampparit 3-2. Toisessa ottelussa Kokoelman pelimannit olivat jäässä pelatessaan tasan FCCP:n kanssa 3-3. Huomenna peli lyödään käyntiin klo 10 (O2) ja 12 (FCCP) Vaajakosken liikuntahallilla.

Kokoelman rosteri näyttää paperilla ensi viikonloppuna kovalta. Hyökkäyksessä on jalkoja, käsiä ja taitoa. Kuitenkin muutama poissaolokin löytyy. Petri "Härkä" Palomäki sairastaa eikä ole pelikuntoinen. Näin ollen hyökkäyksessä vaaditaan maalille ajoa muilta pelureilta. Katseet kääntyvät Jugi "Stamkos" Kauppiseen, joka omaa hyvän laukaukseen ja on parhaimmillaan tuolla twister-pelilaudan kokoisella pläntillä maalin edessä. Myös Vireniuksien väliin kaavaillulla Henri Sutisella ei liene kuin kaksi tehtävää: pysyä poikien tieltä ja lapioida irtokarkit laariin maalin edestä. 

Mikko Krogerus jatkaa hyökäyksessä. Tämä kaveri omaa niin järjettömän laukauksen, että eteen uhrautuvilla pelaajilla tulee olemaan kroppa täynnä polttomerkin kaltaisia läiskiä pelien jälkeen. Treeneissä on kuultu maalivahtien myös valittavan "Krogen" kovasta laukauksesta, kun mustelmia tulee kun ei ehdi alta pois. Nähtävksi jää korreloituuko veto vastustajien maalivahtien iholla vai tulostaululla.

Vasemmasta laidasta kannattaa ottaa seurantaan Mikko Seppälä. Mikko on ottanut kokoelman reppuselkään huolehtimalla poikien pelivälinehankinnoista. Seppälä on itse myös ostanut mailan Krogelta tuskaillessaan viimeistelyn kanssa. Viime turnauksen uuden tossut eivät tuoneet tarvittavaa hyötyä, joten saa nähdä jääkö uusi maila pelkäksi placebo-efektiksi vai kopisteleeko Kokoelman helppoheikki pölyt pois Vaajakosken liikuntahallin maalien verkoista.

Kokoelma tarvitsee kipeästi kaikki saatavilla olevat pisteet ja varsinkin toinen peräkkäinen voitto O2:sta tekisi höpöä. FCCP on tulossa vastaan todella kapella materiaalilla, ilmeisesti ukkoja on rosterissa yhtä paljon kuin Kokoelman pelissä katsojia keskimäärin. Voitoilla päästään jo O2 rinnalle ja SC Luppokin olisi saavutettavissa kärjen ollessa todella tasainen. 

Kokoelma huomenna:

H M.Virenius - Sutinen - N.Virenius

Viitikko - Parviainen - Krogerus

Kauppinen - Seppälä

P Hakkis - Partanen

P Varjoluoto - Heimonen

MV Jakonen/Parvianen