Otteluennakko 13.1.2018 - Uusi vuosi, uudet kuviot?

12.01.2018

Sisä-Suomen vitosdivarin lohko 26 palaa joulutauolta 13. tammikuuta, kun pelit jatkuvat Kokoelman osalta kahdella ottelulla. Vastaan asettuvat huippukuntoinen O2 Jyväskylän kakkosjoukkue ja Kokoelman kanssa lähes samaa tahtia pisteitä napsinut FCCP. 

Kokoelma on ladannut akkuja tauon aikana ja palannut viime viikolla reikäpallon pariin treenitauolta. Reeneissä sulateltiin jouluna kertyneitä kinkkukiloja pureutumatta syvällisemmin Kokoelman sotataktiikoihin. Ensi viikonloppuna pelattava turnaus pelataan poikkeuksellisesti Vaajakosken liikuntahallissa Buugin liikuntakeskuksen sijaan. 

"Johtuen kauden pisimmästä vieraspelireissusta, harkitsimme matkustamista pelipaikkakunnalle jo edeltävänä päivänä välttääksemme petolliset bussijalat." , totesi Kokoelman pelaaja-GM Parviainen. "Päätimme kuitenkin luopua ajatuksesta. Totesimme joukkueen kapteeniston kanssa, että Vaajakosken vilkkaan yöelämän ja kirkkaiden valojen tarjoavan liikaa houkuttimia ja kiusauksia joukkueen kokeneelle pappakerholle Heimosen ja Seppälän johdolla. Tälläistä riskiä emme voineet ottaa, joten tälläkin kertaa joukkueen opiskelijat joutuvat alkulämmittelyksi pyöräilemään jälleen pelipaikalle." , Parviainen jatkoi.

"Johtuen kauden pisimmästä vieraspelireissusta, harkitsimme matkustamista pelipaikkakunnalle jo edeltävänä päivänä välttääksemme petolliset bussijalat." 

KokoelmaJKL lähtee turnaukseen kapealla rosterilla. Viime pelissä neljä maalia mättänyt Mikko Virenius on sivussa, kuten myös pohjoisen pallonpuoliskon parhaasta rystylaukauksesta tunnettu Petri Palomäki, joka on ollut kosteanpaikan leirillä Atlantin toisella puolella.

Pakistossa suurta vastuuta pääsevät nauttimaan Mikko Krogerus ja Samuli Varjoluoto, jotka tarjoavat pehmeät kädet ja kovat laukaukset omaavina pakkeina lisäksi myös fyysisyyttä vastustajille tarvittaessa. Yläpeltien kaunista helinää odotellaan pakkiparilta Heimonen-Partanen, joista toinen omaa hirveän lämärin ja toinen tarkan kanttirannarin. 

Hyökkäyksessä Kokoelman molemmat ketjut pystyvät tuloksen tekoon. Ykkösketjun laidasta löytyy Niklas "se pidempi" Virenius, joka on ottanut lohkon pistepörssin haltuunsa hurjilla tehoilla 10+8. Hillona keskellä Vireniuksen viikonloppuruokinnasta vastuun kantaa tuomarien rakastama Tatu Viitikko. Toinen laiturin paikalla Joni Lehtoselta odotetaan suoraviivaisuutta ja vahvaa presenssiä maalin edessä ns. karat sisään!

Seurantaan kannattaa ottaa myös joukkueen maalivahtitandemi, kun he pelaavat toisen peleistään kentällä. Viime pelissä hyviä otteita esittänyt Niko Parviainen, jatkaa toisessa pelissä laidaassa, kun taas viime turnauksessa gorillan niskastaan lingonneelta Tuomas Jakoselta toivotaan myös koppien lisäksi lisää maaleja päivän ensimmäisessä koitoksessa. 

Kakkosvitjassa herätys kutsuu viime kamppuilussa syväkarboniittijäässä ollutta Henri Sutista. Kakkosen laidassa Mikko Seppälän sihti on ollut myös hieman hukassa ja avopaikatkaan eivät ole maistuneet, mutta Seppälä on vastaavasti kunnostaunut ruokkimalla muita.

Kokoelman ketjukokoonpanot 13.1.2018

Seuraa heitä


KokoelmaJKL - 02JKL II

#16 Niklas Virenius
Väärässä sarjassakin pelaavaksi tituleerattu pidempi Virenius on ollut ilmi liekeissä koko kauden. Viime pelissä Vireniuksien yhteispeli toimi kuin sveitsiläinen kello ja jälki oli Pommakin kannalta karmeaa. Jatkuuko lentokelit vaikka toinen Virenius ei ole vierellä?

Viime pelissä Vireniuksien yhteispeli toimi kuin sveitsiläinen kello.


#17 Janne Heikkinen
Useammille Kokoelman jannulle tuttu kaveri OSM-kisoista. Iso kokoinen kaveri, jolla hyvä peliäly ja suojaa hyvin palloa. Liikkuu lisäksi isoksi kaveriksi hyvin. Voi aiheuttaa harmaita hiuksia vastustajalle. 


FCCP - KokoelmaJKL

#8 Toni Heimonen
The lämäri. Villien huhujen mukaan Toni on vaihtanut penkin ja painot käsien ylös nostamiseen maalin jälkeen.