Otteluennakko 17.11.2019 - Lisähapella ja liikunnan riemulla avauspisteet?

16.11.2019

4. divisioonan kolmas osaturnaus pyörähtää vauhtiin sunnuntaina 17.11. Uuraisten koulukeskuksella, jossa Kokoelma kohtaa kahdessa ottelussa ensin Liikunnnan Riemun ja sen jälkeen Happee III:n. 

Kokoelman alkukausi on ollut vähintäänkin haasteellinen; kahden turnauksen jälkeen pistepotti näyttää pyöreää nollaa ja joukkueen esitykset ovat olleet hyvin ailahtelevaisia. Kaksi ottelua on otettu lukua täystyrmäyksen jäljiltä ja kaksi on vastaavasti hävitty tiukan kirin jälkeen niukasti maalilla. Maalin tappioista matka maalin voittoihin on kuitenkin huomattavasti pidempi kuin Ryynikylästä Uuraisille huomenna.

Riemu ja Happee III löytyvät myös sarjataulukon alemmalta puoliskolta. Riemulla voittotili on myös Kokoelman tapaan avaamatta, kun plakkarissa on kaksi tasuria ja kaksi tappiota. Happee III vastaavasti on aloittanut kauden 1-1-2 rekordilla. Odotettavissa siis lienee tiukkoja vääntöjä ja tasaista taistelua pisteistä sarjataulukon pohjimmaisten joukkueiden kesken.

Tärkeitä poissaolijoita Kokoelman puolustuksessa riittää viikonloppuna kun Rahikainen istuu liiton vankityrmässä odottamassa pelikieltotuomiota tai giljotiiniä, Partasen nilkka on edelleen klesana ja puolustuksen liideri Petri "Hakkis" Hakkaraisella on jonkin sortin kissanristiäiset. Lisäksi maalivahti Parviainen jatkaa sairasloman viettämistään vielä pari kuukautta.

Rahikainen odottamassa salibandyliiton tuomiota pelikiellon osalta. Kakun koko ei vielä tiedossa.
Rahikainen odottamassa salibandyliiton tuomiota pelikiellon osalta. Kakun koko ei vielä tiedossa.

Ensiesiintymisen Kokoelman paidassa tekevät kuitenkin lasaretistä palaava Roope Kinnunen sekä GM Parviaisen uusin hankinta, joukkueen kolmas Samuli, sukunimeltään mallia Narinen.

Saadaan uusia tekijäukkoja sisään. Uuraisilta ei lähdetä tyhjin käsin kotia kohti. Veikkaan, että Henulla ainakin takapenkillä palautusjuoma puoli kondiksessa paluumatkalla.

KokoelmaJKL vs Riemu klo 14:00

KokoelmaJKL - Happee III klo 16:00