Otteluennakko 22.2.2020 - Aamusta iltaan

21.02.2020

Kokoelman karavaani jatkaa matkaansa varmasti kohti kauden ehtoopuolta. Sininuttujen karavaani on linkuttanut rumasti, pitänyt outoa räminää ja tehotkin ovat olleet kadoksissa kauden 2019-2020 roadtripillä. Tulevan viikonlopun etappi pitää sisällään kaksi stoppia, kun vastaan asettuvat Lohkovoittaja ja FC Nestehukka. Kauden ensimmäisellä rundilla Kokoelma koki vajaamiehisenä 3-5 tappion LV:lle, mutta onnistui lihottamaan pistepussiaan tiukan väännön jälkeen Nestehukkaa vastaan kahdella pojolla FCN:n kaatuessa niukasti 7-6.

Tuleva turnaus on Kokoelma järjestysvastuulla, joten pelien välillä on varattu palautumiseen aikaa sen verran, että jopa Petri Palomäen lihapiirakat kainaloista ehtivät kuivua. Sutinen taas pitää kiinni rutiineista ja käy hakemassa kiekosta varmasti väsyneet jalat illan jälkimmäiseen kamppailuun. Klo 10 mitellään toivottavasti freeseinä LV:tä vastaan ja illalla hyvin palautuneina Nestehukkaa vastaan klo 19.

Kokoelma lähtee ainakin ensimmäiseen peliin leveällä rosterilla. Mukana on 16 peluria, joten jalan pitäisi liikkua rivakasti. Pelien välillä oleva pitkä tauko aiheuttaa sen, että toisessa pelissä rosteri on vastaavasti kapeampi. "Karkureiden" alibit vaihtelevat lomareissuun lähdöstä ja pillipiiparoinnista aina jopa Varkauteen eksymiseen saakka.

Ensimmäisessä pelissä maalissa aloittaa itse GM Parviainen ja Nestehukkaa vastaan taas Äänekosken kovin tavaroiden unohtelija Tuomas Jakonen. Pakistossa Pirre Kapanen tekee paluun nilkkavamman jälkeen. Keskiviikkona Killeriltä kantautuneet tiedot kertovat neopreenin määrän lisääntyneen entisestään ja nilkkatukien kiiltävän uutuuttaan. Hyökkäyksessä Samuli "Personal-Raineri" Narinen tulee johtamaan peliä sentterin tontille. Lisäksi Veltsu on käyttänyt autonsa kuulemma viikon sisään useamman kerran pesussa, joten pelihuumori lienee Hautamäellä kohdallaan, kun hänen ei tarvitse kuunnella Sutisen huomauttelua asiasta.

Kokoelman viime turnauksen lössähtäessä nyt on viimeinen tilaisuus nousta taistelemaan paosta karsiutumispeikkoa vastaan. Loppukaudella ollaan veitsi kurkulla joka pelissä. Pisteitä on saatava tasaiseen tahtiin jokaisesta pelistä, tai Kokoelma löytää itsensä sarjatasoportaikon alimmasta kerroksesta ja reissu nelosdivariin jää ns. ranskalaiseksi visiitiksi.