Otteluennakko 25.1.2020 - Ei pannaria Pankkarilla

24.01.2020

Sarja jatkuu, kun Kokoelma starttaa autosaattueensa ja matkaa kohti Äänekosken uutta Pankkari areenaa. Tällä kertaa Kokoelma saa vastaansa Suolahden Urhon ja lohkoykkösen, O2 JKL II:n.

Nokka kohti Äänekoskea.
Nokka kohti Äänekoskea.

Ohjelmassa on uusi haaste tälle kaudelle, kun pelit starttaavat jo aikaisin klo 10 ja 12 uutuuttaan kiiltävässä Pankkari areenassa. Onko menty aikaisin yöpuulle ja laitettu muumilimpparien korkit kiinni ennen valomerkkiä? Lauantaiaamun ensimmäisen haasteen sininutuille tarjoaa aikainen herätys ja normaalia pidempi matkustus. Reilut 40 kilometriä neljännessä divisioonassa vastaa tunnetusti Kuopio-Oulu väliä liigapelaajille.

Viime kerralla Urhon ja Kokoelman välinen ottelu oli vähintäänkin erikoinen. Ensimmäinen erä sisälsi Kokoelman täydellisen nylkemisen, kun Urho takoi taululle karmaisevat 0-5 lukemat. Sama erä sisälsi myös neljän pelin pannan arvoisen punaisen lapun. Kokoelma kokosi itsensä uudestaan ensimmäisellä erätauolla Jenga -tornin romahdettua rumalla tavalla nousten lähelle, mutta Urhon viedessä pisteet 6-7 numeroin.

O2 vastaavasti höykytti Kokoelmaa rumin lukemin kokonaiset 45 minuuttia. Paremmasta ottelussa ei jäänyt epäselvyyttä ja pisteet amppareiden mukaan ansaitusti.

Seuraa näitä

Kokoelman playoffit alkavat nyt!

Kokoelma möllöttää sarjataulukon pohjalla Kuukka Gunnersin kanssa viidellä pisteellä kuin monnit akvaariossa. Voittoja tarvitaan kujanjuoksussa karsintapeikkoa vastaan. Peli Urhoa vastaan aloittaa Kokoelman pudotuspelit, Urhon kuuluessa Kuukan ja Mulletsin kanssa muihin vastustajiin jotka on pakko höykyttää kahden pisteen arvoisesti.

Joensuulainen jätkänkynttilä, Osku Tuominen

Kaveri leimahti OLOa vastaan ilmiliekkeihin ja takoi viime pelissä "ylityöhattutempun" paukutellessa Killerin verkot solmuun neljällä osumalla. Ruuti on oletettavasti kuivaa edelleen ja Oskun odotetaan takovan lisää maaleja. Tuuletuksesta päätellen neljän maalin tekeminen vaikutti olevan kovinkin mukavaa hommaa.

Kuvamateriaalia Osku Tuomisesta OLO-ottelun kolmannesta erästä.
Kuvamateriaalia Osku Tuomisesta OLO-ottelun kolmannesta erästä.

Kokoelman maalivahtiruletti

Torjuntavastuun kantanut Tuomas Jakonen kärsii jonkun sortin alaraajavammasta. Hevosmiesten huhut kertovat Jakosen liukastuneen perseelleen kantaessaan Xbox-ohjaimia ja pyyhkeitä sisältänyttä roskapussia kohti jätekatosta. 

Kokoelman managerin ja toisen maalivahdin Niko Parviaisen kunto on myös pieni mysteeri. Jäämme odottamaan minkäläinen kumiukko Kokoelman maalilta löytyy. Farmimaalivahti Sutinen on myös hakenut pelituntumaa farmiliigan (lue: firmasählyn) puolelta. Vuorojen jälkeen ovetkaan eivät ole kuulemma menneet perässä kiinni.