Otteluennakko 31.3.2019 - Saunailtahan se aina mielessä, mutta pelataan nyt kausi loppuun ensin!

30.03.2019

Sisä-Suomen alueen 5. divisioonan lohko 22 lähestyy loppuaan kun kauden 2018-2019 viimeinen turnaus pelataan liikuntakeskus Buugilla. Kokoelma kohtaa kauden viimeisissä koitoksissa alkukaavailuissa heikommiksi ennakoitavat SB Pommakin ja SC Lupon. Ennakkokaavailuilla on kuitenkin yhtä paljon väliä kuin Mikko Krogeruksen sanomisilla pukuhuoneessa, kun Kokelma otti kuokkaan edellisissä peleissä O2 JKL III:lta ja SC Lupolta molemmilta numeroin 5-4. Tämän jälkeen kurinpalautus onnistui ja palattiin ruotuun höykyttämällä Viitasaaren Viestiä 13-1 reiluun 36 minuuttiin. 


Tuulettaako viimeisen turnauksen lopuksi Kokoelma vai Laukaan Kings?
Tuulettaako viimeisen turnauksen lopuksi Kokoelma vai Laukaan Kings?


Nämä tappiot saattoivat myös kaataa Kokoelman nousuhaaveet, kun Laukaa Kings meni tappioiden ansiosta ohi kolmella pisteellä. Kings pelaa kuitenkin vielä 02 JKL III:sta ja Kuukka Gunnersia vastaan, joten kaikki on vielä yhtä auki kuten firman kortin piikki Seppälän ja Lehtosen karatessa kaupungin yöhön. Lisäksi kaksi parasta lohko kolmosta pääsevät myös mittamaan omaa tasoaan nousukarsinnoissa, joten arvokkaat pisteet ovat jaossa.

Aiemmat kohtaamiset


Kokoelma kokoonpano on täysi kun sinikone rummuttaa kolmella hyökkäystriiolla ja kolmella pakkiparilla. Huilikierrossa on lisäksi pari pelaajaa, joten jalkoja pitäisi löytyä. Poissaolijoita ovat pitkäaikaispotilas Vellu Hautakoski ja Thaimaan Pattayalla "poikainreissua" viettävä ja erilaisiin sukupuolimahdollisuuksiin tutustuva Toni Heimonen.

Kauden päätöstunauksen TOP3:


"nollan maalin Samulit"

Nyrkkien folioimisesta ja rumista vitosista tunnettu Samuli Varjoluoto sekä yhden vitosdivarin kautta historian arvaamattomimmista one-timereistä (toim. huom. par-taimer) omaava ripuliranne Samuli Partanen eivät ole onnistuneet vielä lyömään reikäpalloa maalinperukoille kaudella 2018-2019. Molempien maalisarake ennen kauden päätösturnausta näyttää yhtä pyöreältä kuin amerikkalainen moottorirata. Liepeen voimaliemikeisari ja mersumies Partanen tuskin kumpikaan haluavat jäädä ilman maalia vaan osoittaa, että sanonta "ei kautta ilman maalia" pitää paikkansa. 


#FreeJUGI

16.3.2019 Jukka Kauppisen uudelleen syntymispäivä. Tuttavallisemmin Jugi siirrettiin Sutisen ja Hämäläisen ketjun laidasta Seppälän ja Lähteelän ketjun laidalle. Jugi vapautui jarruketjun kahleista ja paukutti hirmutehot molemmissa peleissä väläytellen pelisilmäänsä myös maukkailla läpisyötöillä.

Ajoittain näytti siltä kuin oltaisiin oltu pelaamassa graniitin pikkuaskissa, jossa Jugi on yhtä kotonaan kuin japanilainen turisti Senaatintorilla. Tehoilun odotetaan jatkuvan huomenna Jugin painaessa palloa ylä-matildaan stamkospolvelta vanhaan tuttuun tapaan. 

Kassaritandemi: Niko Parviainen & Tuomas Jakonen 

Viime turnauksessa paikka löytyi Sutisen ja Hämäläisen rinnalta vapautuneen Kauppisen paikalta. Tilanne vaikutti olevan kaikille ns. win-win situation, kun Niko paukutti jälkimmäiseen peliin hattutempun, Henun ja Anan täydentäessä lisäksi toisella kolmen satsilla. Joka toisessa pelissä palloja koppaileva Kokoelman presidentti hoitaa ruutunsa toimistolla, hyökkäyspäässä ja maalinsuulla. Viikonlopun kolme tähteä lienee sinetöity jo saunaillan ja päättäjäisten ansiokkaalla suunnittelulla.

Tuomas Jakonen pelaa maalissa toisen pelin ja lähtee seuraavassa metsästämään kauden avausmaalia. Jakonen painaa niska limassa duunia, räksyttää paikan tullen ja ajaa itsensä pallon kanssa maalin taakse nk. Jakosen konttoriin, josta sitten heitellään kaverin lapaan bulgaarialaisia raipe-lättyjä. Napsuvatko pallot kaverien lapaan vai käykö "Raipe" napauttamassa itse yhden karan sisään?

Kokoelma viimeistä kertaa tälle kaudelle Liikuntakeskus Buugilla.  klo 12 Kokoelma - SB Pommak klo 15 Kokoelma - SC Luppo II
Kokoelma viimeistä kertaa tälle kaudelle Liikuntakeskus Buugilla. klo 12 Kokoelma - SB Pommak klo 15 Kokoelma - SC Luppo II