Otteluennakko 5.1.2020 - Uusi vuosi ja uudet vastustajat

04.01.2020

Sisä-Suomen 4.divisioonan lohko 16 palaa joulutauolta kauden ensimmäisen kierroksen päättävän turnauksen kera. Kokoelma saa tämän vuoden kinkunsulatteluturnauksessa vastaan vielä kohtaamattomat OLO:n ja KonnU:n, ennen kuin toinen kierros tämän kauden sarjan osalta starttaa.

Viime turnauksessa joulukuussa Kokoelma nappasi tiukan väännön jälkeen kapealla miehityksellä pisteet FC Nestehukalta numeroin 8-7, mutta taipui toisessa ottelussa tuoreempia jalkoja omaavalle Lohkovoittajalle 2-5.

Kokoelma lähtee viikonlopun turnaukseen laajemmalla materiaalilla ja hyökkäysosaston koostuessa kolmesta vitjasta ja puolustuksesta löytyessä kaksi pakkiparia. Niko Parviainen parantelee vielä lower body vammaansa, joten veräjän vartiana työsarkaansa jatkaa Äänekosken kylkimyyrytorjuntojen erikoismies Tuomas Jakonen.

Tämän turnauksen osalta joulupukki toi Kokoelman rosteriin uuden vanhan tutun kun lempinimellä "Härkä" tunnettu Petri Palomäki tekee comebackin kokoelman sininuttuun 4. Divisioonassa. Koko alkukauden omatoimisesti treenannut Pete on hikoillut kuin venäläinen saunassa ja on nyt valmiina tositoimiin.

Härkä is bäck
Härkä is bäck


"Härkä hankittiin painamaan niska hiessä duunia ja latomaan palloja sisään maalin edestä. Muut avut löytyvät saunailtojen ja pukukopin puolelta."

- GM Niko Parviainen

Aki Rahikainen on kärsinyt kakkunsa ensimmäisen pelin jälkeen ja palaa rosteriin toiseen peliin. Sentteriosastolta on pois kovakuntoinen Samuli Narinen. Tämä aiheuttanee pientä paniikkia kinkun syönnissä kunnostautuneessa sentteri Sutisessa. Pakistossa nilkkavemppailua harrastaa tällä kertaa Samuli Partasen ja Oskari Tuomisen sijaan Pirita Kapanen. Myöskin mailan varsien kauhuna tällä kaudella tunnettu Miika Meijanen loistaa poissaolollaan.

Odotettavissa lienee fyysinen peli KonnU.a vastaan jossa fyysistä preesenssiä odotetaan telaketju osastolta Palomäki, Hakkarainen ja Sutinen. OLOa vastaan tiedossa lienee tiukka vääntö, jossa marginaalit ovat pieniä. Molemmat joukkueet tasitelevat tärkeistä pisteistä tiukassa lohkossa.


KonnU - Kokoelma klo 17 @ Killeri

Kokoelma - OLO klo 20 @ Killeri