Otteluennakko - home sweet home

08.12.2018

Kokoelman karavaani puksuttaa eteenpäin sisäsuomen lohkossa 22 kun huomenna 9.12.2018 mitellään tutulla Buugin liikuntakeskuksella kahteen otteeseen. Kokoelma kohtaa aamuvarhaisessa pelissä viime kaudelta tutun Pommakin ja jälkimmäisessä ottelussa vastaan sarjan uusi tulokas Luppo II.

Ensimmäinen ottelu sisältää paljon kysymysmerkkejä. Kokoelma on ollut historian saatossa hieman aamu-unisen porukan maineessa, jonka vireystilaa voi käyttää hyväkseen kuin hyväuskoita turistia Phuketissa. Tästä syystä onkin tärkeää, että Krogerus ja kumppanit jättävät jo Mesut Özilin selän tuhonneen Fortniten vähemmälle ja menevät unille jo heti pikku-kakkosen jälkeen kun tuomari vislaa pilliin kukon laulun aikaan klo 10. Jos Kokoelma saa itsensä hereille heti aamusta ja Buugin kahvion tytöt ovat muistaneet keittää tarpeeksi jytäkkää kahvia niin hyvän suorituksen tulisi riittää kahteen pisteeseen.

Klo 12 alkavassa ottelussa Kokoelma mittelee Luppo II:n nallepaitojen kanssa. Luppo avasi sarjan erittäin vahvasti kuten Kokoelmakin. Lupon pannukakku lässähti toisessa turnauksessa, kun taas Kokoelman korttitalo kaatui rumasti kolmannessa turnauksessa Viitasaaren metropolissa. Joukkueen tukipilareiden ollessa poissa saappaat jäivät täyttämättä ja hermokontrolli petti. Tuloksena kaksi tappiota, pyöreät nolla pistettä ja valahtaminen sarjan kolmospaikalle. Odotettavissa on tasaväkinen kamppailu, joskin jos Kokoelma onnistui avaamaan ketsuppipullon heti ottelun alussa voi tekeminen vapautua ja maaliverkot olla kovilla.

Kokoelman maalissa molemmat pelit aloittaa vezina-vauhdissa oleva Niko Parviainen.

Kenttäpelaajien osalta kokoonpanossa ei ole suurempia poissaoloja ja Kokoelma saakin jalkeille täydet kolme ketjua, joten jalkaa pitäisi riittää molempiin peleihin.