Kokoelmajkl ry palkinnot Kevät 2017

03.07.2017

Hartti -palkinto
Kauden MVP

Kauden ehdottomasti himotuimman palkinnon saaja valitaan äänestyksellä, missä jokainen seuran jäsen äänestää kenelle hänen mielestään palkinto kuuluisi. Keväällä 2017 palkinnon voitti Mikko Virenius varsin selvällä äänestystuloksella. Mikko pelasi erinomaisen kevään ja se näkyi tilastoissakin. "pikkuvireniukseksi" myös kutsuttava Mikko dominoi nopeudellaan ja tulisella laukauksellaan kenttätapahtumia koko kevään ajan. Onneksi olkoon Mikko!


Jukka "Jugi" Kauppinen

Jukka jatkoi siitä mihin hän syksyllä jäi. Hän voitti toistamiseen Art Rossin sekä Moukun.

Moukku -palkinto jaetaan maalipörssin voittajalle ja "Jugi" tykitti maaleja keväällä käsittämättömät 63 kappaletta.

Art Rossi -palkinnon nappaa kotiinsa pistepörssin voittaja. "Jugille" tämä alkaa olemaan jo arkipäivää, joten ensi kaudella joutuu tekemään paljon hommia, että saa tämän palkinnon napattua pois Jukalta.


Mikko Virenius

Joukkueemme sisällä liikkuu huhu, että Mikko ei pysty hikoilemaan, kun kukaan ei ole nähnyt pisaraakaan hänen otsallaan vaikka Mikko painaa duunia kentän molemmissa päissä todella aktiivisesti. Mikko nappaa vaan vaihtopenkillä huikan vettä ja ihmettelee miten muut pelaajat valuvat kuin juuri suihkusta tulleet. Kuten jo edellä mainittiin, niin Mikko nappasi Hartin itselleen, mutta hänen palkinnot eivät siihen loppuneet.

Mikko ansaitsi myös täysin ansaitusti Norrisi -palkinnon, minkä saaja päätetään äänestyksellä ja tämän selvempää äänestystulosta ei voi olla. Ainut kuka pisti vastaan Mikolle, niin oli Samuli Varjoluoto, kuka myös hoiti puolustusvelvoitteensa erinomaisesti. Mikko oli vain täysin ylivoimainen menneellä kaudella.

Miinusjyrä -palkinto jaetaan kaudella parhaan +/- tilaston omaavalle pelaajalle. Tähän ei tarvitse muuta mainita kun, että Mikon tilasto oli kevään osalta aivan järkyttävän kova +59. Ylivoimaisuudesta kertoo myös se, että toisena tilastossa olleella Jukka Kauppisella lukema oli +22.


Vesina -palkinto
Kauden paras maalivahti

Pitäähän kauden päätteeksi muistaa myös niitä miehiä ketkä ryynäävät polvillaan joka vuoro ja yrittävät napsia reikäpalloa kiinni. Vesina jaetaan maalivahdille kuka sai eniten ääniä joukkueen sisäisellä äänestyksellä. Äänestys oli kolmen maalivahdin kilpailu tänä keväänä. Eniten ääniä sai Niko Parviainen vihreissä varusteissaan, toiseksi sijoittui sinisissä pelaava Tuomas Jakonen. Tässä on myös tuleva maalivahtikaksikko tulevalle sarjakaudelle. Kolmanneksi sijouttui Panu Parviainen, mutta "Pönyllä" ääniä vähensi selvästi kesken kauden tullut treidi Raumalaiseen Kaaron Roiman joukkueeseen. Roiman ja Kokoelman managerit saivat hiottua diilin yksityiskohdat kuntoon, ja Panu pääsi pelaamaan kesken viime kauden jo kovia sarjapelejä.