Uutiset

Salibandykausi 2019-2020 saa lähtölaukauksen 6.10. Killerin Buugilla, kun KokoelmaJKL aloittaa kautensa Sisä-Suomen 4. divisioonassa. Ilmassa on paljon samaa kuin ensimmäisessä koulupäivässä: jännityksen merkkinä mahaa vääntää ujosti jännäkakka ja ilmassa on aimo annos yli-innokkuutta.

Salibandyseura KokoelmaJKL hakee uusia pelaajia kaudelle 2019-2020. Pelaamme tulevalla kaudella Sisä-Suomen 4. divisioonassa. Reenit alkavat 3.7.2019 liikuntakeskus Buugilla, jossa viikottainen vuoro klo 20-21. Syksyllä alkaa todennäköisesti myös toinen vuoro sunnuntaisin Kuokkalan graniitissa.

Runkosarja 2018-2019 on Kokoelman osalta saatettu päätökseen, kun Kokoelma kairasi kaksi voittoa runkosarjan päätösturnauksesta samanlaisella itseluottamuksella kuin kevätjäille henkeään uhmaten puskeva pilkkimies. Kokoelma laittoi linkousohjelman päälle ja nakkasi Pommakin ja Lupon sellaiseen pesukoneeseen, etteivät vastustajat todellakaan...

Sarjakaravaanin matka jatkuu kahden viikon mittaisen paussin jälkeen Killerin salibandypyhätössä kun on KokoelmaJKL:n vuoro isännöidä kauden kolmanneksi viimeinen salibandyn battle royale. Sarjatilanne on kauden loppupuoliskolla yhtä mielenkiintoinen kuin Pirita Kapasen pizzavalinta sunnuntaiaamuna. Pizzeria- ja pizzavinkkejä kannattaa enemmin...

Joulukinkut on syöty, lahjat avattu ja uuden vuoden raketit on ammuttu ilman pelisilmävammoja. On aika kääntää Kokoelman lyhyessä historiassa uusi sivu vuodelle 2019 ja jatkaa kamppailua Sisä-Suomen 5.divarin lohkossa 22, jossa taistelu on tällä hetkellä tiukempaa kuin Palomäen paidan napit joulusyöpöttelyn jälkeen.

Kokoelman pojjiilla oli tunnin tauko päivän ensimmäisestä pelistä, mikä ei onneksi ollut kovavauhtinen ja vaatinut kovaa liikettä niin paukkuja riitti hyvin päivän toiseen otteluun. Kokoelman pelasi Jugin mieliksi toisenkin ottelun keltaisilla peliasuilla kun luppo iski sinimustaa päälle. Kokoonpanoon ei tullut muutoksia edelliseen otteluun.