Uutiset

Sisä-Suomen 4.divisioonan lohko 16 palaa joulutauolta kauden ensimmäisen kierroksen päättävän turnauksen kera. Kokoelma saa tämän vuoden kinkunsulatteluturnauksessa vastaan vielä kohtaamattomat OLO:n ja KonnU:n, ennen kuin toinen kierros tämän kauden sarjan osalta starttaa.

Injury update

13.11.2019

Kinnunen palaa kokoonpanoon ja Parviainen loukkilistalle

Kokoelman uusi kausi 4-divisioonassa on lähtenyt käyntiin, kuin dieselauto pakkasella. Viime kaudella nousukarsintojen kautta tapahtunut hyppy porrasta ylempään sarjaan on ollut haasteellinen. Takana on kaksi turnausta, neljä peliä ja kauden avausvoitto odotuttaa edelleen itseään.

KokoelmaJKL:n pelit jatkuvat tulevana lauantaina kahdella ottelulla, kun ohjelmassa on 4. divisioonan toinen turnaus. Klo 12 ja 14 pelattavissa otteluissa vastaan asettuvat Kokoelman ensimmäiseltä kaudelta tuttu vastustaja O2 JKL II sekä karsinnoissa kohdattu Suolahden Urho.

Salibandykausi 2019-2020 saa lähtölaukauksen 6.10. Killerin Buugilla, kun KokoelmaJKL aloittaa kautensa Sisä-Suomen 4. divisioonassa. Ilmassa on paljon samaa kuin ensimmäisessä koulupäivässä: jännityksen merkkinä mahaa vääntää ujosti jännäkakka ja ilmassa on aimo annos yli-innokkuutta.

Salibandyseura KokoelmaJKL hakee uusia pelaajia kaudelle 2019-2020. Pelaamme tulevalla kaudella Sisä-Suomen 4. divisioonassa. Reenit alkavat 3.7.2019 liikuntakeskus Buugilla, jossa viikottainen vuoro klo 20-21. Syksyllä alkaa todennäköisesti myös toinen vuoro sunnuntaisin Kuokkalan graniitissa.