Uutiset

Sarjakaravaanin matka jatkuu kahden viikon mittaisen paussin jälkeen Killerin salibandypyhätössä kun on KokoelmaJKL:n vuoro isännöidä kauden kolmanneksi viimeinen salibandyn battle royale. Sarjatilanne on kauden loppupuoliskolla yhtä mielenkiintoinen kuin Pirita Kapasen pizzavalinta sunnuntaiaamuna. Pizzeria- ja pizzavinkkejä kannattaa enemmin...

Joulukinkut on syöty, lahjat avattu ja uuden vuoden raketit on ammuttu ilman pelisilmävammoja. On aika kääntää Kokoelman lyhyessä historiassa uusi sivu vuodelle 2019 ja jatkaa kamppailua Sisä-Suomen 5.divarin lohkossa 22, jossa taistelu on tällä hetkellä tiukempaa kuin Palomäen paidan napit joulusyöpöttelyn jälkeen.

Kokoelman pojjiilla oli tunnin tauko päivän ensimmäisestä pelistä, mikä ei onneksi ollut kovavauhtinen ja vaatinut kovaa liikettä niin paukkuja riitti hyvin päivän toiseen otteluun. Kokoelman pelasi Jugin mieliksi toisenkin ottelun keltaisilla peliasuilla kun luppo iski sinimustaa päälle. Kokoonpanoon ei tullut muutoksia edelliseen otteluun.

Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen tähän kauteen saatiin vasta joulukuussa. Kokoelman pojjaat pääsi irti "kotiluolassaan" Buugin liikuntakeskuksessa, missä joukkue harjoittelee kauden ajan. Peli oli ennakkoon Kokoelmalle vaikeaan aikaan klo 10.00 aamulla.

Kokoelman karavaani puksuttaa eteenpäin sisäsuomen lohkossa 22 kun huomenna 9.12.2018 mitellään tutulla Buugin liikuntakeskuksella kahteen otteeseen. Kokoelma kohtaa aamuvarhaisessa pelissä viime kaudelta tutun Pommakin ja jälkimmäisessä ottelussa vastaan sarjan uusi tulokas Luppo II.

Pienten marginaalien ottelu missä oli vastassa kaksi hyvin puolustavaa joukkuetta varustettuina erinomaisilla maalivahdeilla. Kings oli piirun verran parempi päästämättä maalia heidän maalivahtinsa ansiosta. Kokoelman maalissa Tuomas Jakonen oli kanssa ilmiliekeissä ja ansaitsi Kokoelman veeämmän mikä jaetaan parhaalle pelaajalle.

Peli lähti loistavasti käyntiin Kokoelmalta. Hakkis oli pakissa hirveissä liekeissä ja teki kentällä mitä tahtoi pallon kanssa. Hoiti oman pään hommansa ja tarjoili kaksi karkki Kokoelman hyökkääjille mistä oli ilo pistää pallo maaliin. Sitten siirryttiinkin itse sinne kuivausrumpuun.

Päivän toinen peli oli kyseessä molemmille joukkueille, joten odotettavissa oli yksinkertaisten miesten väsynyttä vääntöä. Kokoelma lähti otteluun kumminkin selvästi ennakkosuosikin asemassa aikaisempien esityksien perusteella ja sarjataulukkokin vain tuki tätä väitöstä ViitVin ollessa viimeisten joukossa ja Kokoelma porskutti kärjessä.